#greenfluencers

Necessites inspiració per al teu treball? Aquests #greenfluencers ja estan canviant el món amb les seves idees a través de xarxes socials!

Fes un cop d'ull, segur que se t'encén la bombeta ecològica!

GRETA
THUNBERG

Aquesta activista sueca de 16 anys abandera la veu del canvi climàtic. Nominada al premi Nobel de la Pau i participant en la conferència COP24 sobre el Canvi Climàtic de l'ONU.

La seva campanya #FridaysForFuture va arribar a escoles d'arreu del món!

AUTUMN
PELTIER

Des de que va aprendre a llegir, Autumn Peltier, s'ha preocupat per la protecció de l'aigua potable en les comunitats indígenes del Canadà. És coneguda mundialment com la "guerrera de l'aigua". Amb només 13 anys, es va dirigir als líders mundials a l'Assemblea General de l'ONU sobre la protecció de l'aigua.

CARISSA
CABRERA

Activista i tiktoker. Aquesta jove biòloga marina ha estat la creadora de diversos vídeos que s'han fet mundialment virals en el canal ecologista EcoTok, de TikTok. Com diu ella mateixa: "No és el canvi climàtic, és la crisi climàtica", inspira el món sencer, amb les seves creacions, per actuar per un planeta millor.

HAVEN
COLEMAN

Activista per al clima. Fundadora de la campanya #GiveAir, on s'han aconseguit recaptar grans quantitats de diners per instal·lar purificadors d'aire en zones desafavorides. També es cofundadora de US Youth Climate Strike, una organització sense ànim de lucre que es dedica a crear consciència i a exigir accions sobre la crisi climàtica. Tota una #greenfluencer!

HELENA
GUALINGA

Activista pels drets humans i ambientalista. Amb només 19 anys, aquesta defensora de l'Amazònia, el seu lloc d'origen, i dels drets dels pobles indígenes que l'habiten ha aconseguit donar visibilitat mundial a aquesta causa a través dels seus perfils socials, enfrontant-se fins i tot a grans corporacions i participant en diverses cimeres pel medi ambient.

ALEXANDRIA
VILLASEÑOR

Aquesta jove activista californiana de 16 anys és fundadora d'@EarthUprising, una organització de divulgació i conscienciació mediambiental que ha aconseguit estar present a més de 20 països. Amb el seu lema “Youth-led climate education” ha aconseguit convertir-se en una líder ecologista a la resta del món.

BOYAN
SLAT

Neerlandès de naixement, inventor i emprenedor d'una empresa de tecnologia mediambiental de la que ara n'és CEO. Als 16 anys va crear la fundació The Ocean CleanUp, una empresa dedicada a desenvolupar avenços tecnològics amb els quals poder netejar el plàstic dels oceans. La creativitat traspassa fronteres!

PLANT FOR
THE PLANET

En aquesta organització, els voluntaris s'encarreguen de plantar arbres per tot el món per generar oxigen i capturar el CO2. A més, en el perfil d'Instagram fan feines de divulgació i sensibilització mediambiental sobre la importància de les plantes en el medi ambient. Ja han plantat milers d'arbres!

Carlota Bruna

Espanyola, ??una de les influenciadores espanyoles més compromeses en termes de cura del medi ambient i lluita contra el maltractament animal. A més de compartir molts continguts de sensibilització, també participa en accions reals com marxes pel clima.

María Negro

Ha posat en marxa nombroses iniciatives durant aquests anys orientades a donar suport a l'emprenedoria social, per això va crear la consultora El hervidero de ideas; a incentivar un consum més responsable, raó per la qual es va dissenyar la plataforma Consume con coco —en la qual hi ha més de 60 marques responsables i ètiques—, i a ensenyar com dur una vida més conscient i sostenible, fet que va decidir mostrar en el llibre Cambia el mundo.

Mariana Matija

Colombiana, il·lustradora. Amb les seves il·lustracions ens sensibilitza sobre la importància de canviar la nostra manera de consumir per una de més responsable, de zero residus.