Tallers mediambientals

Els tallers són una gran eina per transmetre a l'alumnat hàbits de sostenibilitat a la llar d'una manera lúdica i basada en l'aprenentatge experiencial. Aquests coneixements l'ajudaran a ser ciutadans amb criteri a l'hora de consumir més enllà de casa seva.

La dinàmica del taller està dirigida a l'alumnat d'educació primària inscrit al concurs (3r, 4t, 5è i 6è). Us apropareu a la sostenibilitat a la llar a través d'un joc en què haureu de complir una missió: aconseguir els cinc productes ecodissenyats necessaris per reformar la casa de vacances dels avis. Per equips i avançant pel tauler haureu de superar els reptes que vagin apareixent per aconseguir el vostre objectiu. A més hi ha moltes sorpreses!

Hi ha dos nivells per al taller, adaptats a l'edat dels participants (alumnat de 3r-4t o de 5è-6è de primària), i disponibles en totes les llengües cooficials, castellà i anglès.

Pots triar dues modalitats de tallers:

Com m'hi puc apuntar?

Per apuntar-te als tallers cal estar inscrit al programa d'acció educativa amb almenys un grup o aula. Si encara no hi esteu inscrits ho podeu fer aquí.

Posteriorment des de l'àrea privada et podràs apuntar de la manera següent:

Seleccionant la modalitat que més t'interessi.