TALLERS DEL CONCURS ESCOLAR DE MEDI AMBIENT

Per a aules de 3r i 4t de Primària de centres propers a botigues Leroy Merlin. Però, compte!, perquè les places són limitades (6 aules per botiga), així que tindrem en compte l'ordre ’d'inscripció. En cap cas el fet d'emplenar el formulari implica que el taller s'hagi de fer. El professor haurà d'esperar confirmació per part de la botiga.

Creiem que és molt important impulsar l'educació mediambiental des d'una edat molt primerenca. Per això els tallers ens permeten sensibilitzar els més petits d'una forma pràctica, didàctica i lúdica, perquè adquireixin conductes sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

I ara! Cada professor hi assisteix juntament amb els seus alumnes com un participant més. Els encarregats de fer els tallers són col·laboradors especialitzats de Leroy Merlin, que es desplaçaran fins als centres escolars per impartir-los.

Els tallers de medi ambient tenen una durada de 60 minuts i estan formats per activitats pedagògiques que comprenen diferents accions per reduir el consum de plàstic en el seu dia a dia.

Són sessions molt didàctiques basades en dinàmiques ambientals per a primària i secundària, amb exemples pràctics i experiències que serveixen com a complement als coneixements adquirits en el programa educatiu. A més, primen la col·laboració de tots els i les alumnes, faciliten la comunicació i ajuden a mantenir un ambient de convivència.

Com que les places per als col·legis són limitades, el primer que has de fer és emplenar aquest formulari amb les teves dades i les del teu centre escolar per sol·licitar un taller a l'aula. Això no obstant, en cap cas el fet d'emplenar el formulari implica que esfaci el taller. Ens posarem en contacte amb tu i et confirmarem si el taller és possible o no.

Podrás inscribirte a los talleres desde el 7 de octubre hasta el 31 de diciembre de 2019.

Los talleres se realizarán entre los meses de enero a mayo de 2020.