Hazlo Verde 6 - De residuos a recursos

TALLERS DEL CONCURS ESCOLAR DE MEDI AMBIENT

Els tallers són una gran eina per transmetre a l'alumnat hàbits respectuosos envers el medi ambient, d'una manera lúdica i basada en l'aprenentatge experiencial.

Pots escollir dues modalitats de tallers:

 • Taller descarregable: et podràs descarregar un taller amb tot el material necessari per fer-lo quan vulgueu.
 • Taller en directe: et podràs apuntar a un taller en directe amb l'assistència d'un dels nostres voluntaris al vostre centre. Places limitades.

A més, comptem amb tres dinàmiques de tallers, adaptades a les diferents edats i que es poden escollir segons les necessitats de cada grup. Descobreix-les!

Taller dividit en tres blocs: una primera part de conceptes i valors sobre l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 12: PRODUCCIÓ I CONSUM RESPONSABLES. Seguidament es durà a terme el desenvolupament d'una activitat on ensenyem a crear un organitzador d'escriptori a partir de caixes de cartró.
Finalment es fa una reflexió de tot el que s'ha après en el taller.

Taller dividit en tres blocs: una primera part de conceptes i valors sobre l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 12: PRODUCCIÓ I CONSUM RESPONSABLES. Seguidament es porta a terme el desenvolupament d'una activitat on us ensenyem a crear una carmanyola, per al pati, a patir d'un bric.
Finalment es fa una reflexió de tot el que s'ha après en el taller.

Taller dividit en tres blocs: una primera part de conceptes i valors sobre l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 12: PRODUCCIÓ I CONSUM RESPONSABLES. Seguidament es porta a terme el desenvolupament d'una activitat on us ensenyem a crear un suport per carregar el mòbil a partir d'un pot de xampú o gel, de plàstic opac o transparent.
Finalment es fa una reflexió de tot el que s'ha après en el taller.

Com m'hi puc apuntar?

Primer has de saber que, per apuntar-te en ambdues modalitats, primer cal estar inscrit en el Concurs escolar amb un mínim d'un grup o aula. Si encara no hi estàs inscrit, ho pots fer amb tres passos senzills fent clic aquí.

Tot seguit, des de la teva àrea privada t'hi podràs apuntar de la manera següent:

 • Seleccionant la modalitat que més t'interessi.
  • Taller descarregable:
   1. Indicant la dinàmica que més s'ajusti als coneixements del teu alumnat. Pots seleccionar fins a dues dinàmiques diferents!
   2. Un cop seleccionades, podràs descarregar-te tot el material per fer el taller quan vulguis.
  • Taller presencial*:
   1. Només has de fer clic a “Apuntar-me al taller”
   2. Un dels nostres voluntaris es posarà en contacte amb tu per definir la data, l'hora i la dinàmica del taller.
   * Aquesta modalitat de taller té límit de places i només es podrà impartir en aquells centres educatius que tinguin una botiga Leroy Merlin a menys de 30 km.

   Els voluntaris contactaran amb els centres per tancar els tallers des de mitjans d'octubre fins al 17 de desembre i aquests s'impartiran des del 10 de gener fins al 15 de març.