Hazlo Verde 6 - De residuos a recursos

TALLERS DEL CONCURS ESCOLAR DE MEDI AMBIENT

Els tallers són una gran eina per transmetre a l'alumnat hàbits respectuosos envers el medi ambient, d'una manera lúdica i basada en l'aprenentatge experiencial.

Pots escollir dues modalitats de tallers:

 • Taller descarregable: et podràs descarregar un taller amb tot el material necessari per fer-lo quan vulgueu.
 • Taller en directe: et podràs apuntar a un taller en directe amb l'assistència d'un dels nostres voluntaris al vostre centre. Places limitades. Disponibles fins al 10 de gener de 2022..

A més, comptem amb tres dinàmiques de tallers, adaptades a les diferents edats i que es poden escollir segons les necessitats de cada grup. Descobreix-les!

Taller dividit en tres blocs: una primera part de conceptes i valors sobre l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 12: PRODUCCIÓ I CONSUM RESPONSABLES. Seguidament es durà a terme el desenvolupament d'una activitat on ensenyem a crear un organitzador d'escriptori a partir de caixes de cartró.
Finalment es fa una reflexió de tot el que s'ha après en el taller.

Taller dividit en tres blocs: una primera part de conceptes i valors sobre l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 12: PRODUCCIÓ I CONSUM RESPONSABLES. Seguidament es porta a terme el desenvolupament d'una activitat on us ensenyem a crear una carmanyola, per al pati, a patir d'un bric.
Finalment es fa una reflexió de tot el que s'ha après en el taller.

Taller dividit en tres blocs: una primera part de conceptes i valors sobre l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 12: PRODUCCIÓ I CONSUM RESPONSABLES. Seguidament es porta a terme el desenvolupament d'una activitat on us ensenyem a crear un suport per carregar el mòbil a partir d'un pot de xampú o gel, de plàstic opac o transparent.
Finalment es fa una reflexió de tot el que s'ha après en el taller.

Com m'hi puc apuntar?

Primer has de saber que, per apuntar-te en ambdues modalitats, primer cal estar inscrit en el Concurs escolar amb un mínim d'un grup o aula. Si encara no hi estàs inscrit, ho pots fer amb tres passos senzills fent clic aquí.

Tot seguit, des de la teva àrea privada t'hi podràs apuntar de la manera següent:

 • Seleccionant la modalitat que més t'interessi.
  • Taller descarregable:
   1. Indicant la dinàmica que més s'ajusti als coneixements del teu alumnat. Pots seleccionar fins a dues dinàmiques diferents!
   2. Un cop seleccionades, podràs descarregar-te tot el material per fer el taller quan vulguis.
  • Taller presencial*:
   1. Només has de fer clic a “Apuntar-me al taller”
   2. Un dels nostres voluntaris es posarà en contacte amb tu per definir la data, l'hora i la dinàmica del taller.
   * Aquesta modalitat de taller té límit de places i només es podrà impartir en aquells centres educatius que tinguin una botiga Leroy Merlin a menys de 30 km. Els tallers es podran sol·licitar fins al 10 de gener de 2022.

   Els voluntaris contactaran amb els centres per tancar els tallers des de mitjans d'octubre fins al 17 de desembre i aquests s'impartiran des del 10 de gener fins al 15 de març.