Hazlo Verde 6 - De residuos a recursos

HAZLO VERDE. MISSIÓ #DERESIDUOSARECURSOS.

Que el planeta ens necessita és un fet que ja sabem. Només a través dels nostres actes podem fer que la vida hi sigui millor. Això fa que fomentar educativament hàbits sostenibles o de consum responsable cada cop sigui més crucial per complir els ODS proposats en l'Agenda 2030.

Per això, en aquesta edició, us presentem la Missió #deResiduosaRecursos, un programa escolar d'ACCIÓ EDUCATIVA per treballar l'economia circular, comprendre la producció i el consum responsables (ODS-12) i fomentar l'actitud de millorar el nostre entorn amb les nostres pròpies mans.

Tot d'una manera molt creativa i original, convertint l'alumnat en el protagonista!

ACTITUD "ZERO WASTE"!

#DeResiduosaRecursos és una actitud, un gir en la nostra forma de pensar, una manera de mirar el nostre entorn sentint-nos-en partícips.
I és que no sempre es tracta de "reciclar". Abans hem de pensar si podem reparar aquest residu i donar-li una "segona vida" amb el nostre enginy.
És el que hem anomenat Missió #deResiduosaRecursos!

I en aquest aspecte, el teu alumnat i tu teniu molt per aportar!

ACTUANT EN LOCAL, CANVIANT EN GLOBAL!

Tots els participants faran una recollida de residus en el seu entorn! I després, transformaran aquests residus en recursos per als seus murals artístics o els seus projectes o objectes funcionals, segons siguin Artivistes o Change Makers!

L'alumnat es convertirà en agent de canvi del seu entorn!

INSPIRANT TOT EL MÓN!

A més, aquest any utilitzarem el poder de les xarxes socials perquè les bones idees sonin més fort i arribin més lluny.

Qui millor que ells per convertir-se en #greenfluencers! Joves que, amb les seves grans idees, són capaços d'inspirar el seu entorn per la sostenibilitat, alçant les seves veus per les xarxes socials.

US APUNTEU A CANVIAR EL MÓN?